Какво да вземем под внимание при покупка на компютри

    Home / За дома / Какво да вземем под внимание при покупка на компютри

Какво да вземем под внимание при покупка на компютри

0

Когато купувате компютър или компютърни части е много важно да сте добре информирани.

Попитайте експертите дали оборудването е тествано, какви програми са използвани за това и резултатите от тестовете. Никой не ви забранява да тествате самостоятелно вашия компютър.

Това изисква малко – необходимото познаване на компонентите на компютъра и принципите на тяхната работа, както и съответните програми.

Най-често срещаните тестове са: памет, видеокарта, твърд диск. Вижте и някои модели хард диск за лаптопи SSD Kingston A400 2.5.

Често пъти е достатъчно да се приложи общ компютърен тест, който уведомява всички за състоянието на процесора и захранването.

Много ще кажат, че днес използването на дискове за прехвърляне на информация не е релевантно и не е практично, защото за това има компактен и интересен дизайн на флаш дискове. Но дискът и процесът на четене на дискове също трябва да бъдат проверени.

Директно в магазина ще имате възможност да тествате всички USB и аудио входове / изходи, захранващи портове LG G2 D802.

Ако е възможно, донесете USB флаш устройство, слушалки и микрофон. В крайни случаи питайте продавачите. При дефектни такива ще бъде трудно да се установи комуникация за бизнес преговори или комуникация за лични цели.

Не на последно място в качествената работа на компютъра е неговият вид. Важно е да няма драскотини, пукнатини, ръжда, мръсотия и други дефекти. Същото правило важи и за използваните компютри. В края на краищата дори използваната техника трябва да има правилен и работещ външен вид.

Както виждате, за да станете „ценител“ в света на компютърните технологии, няма какво толкова да правите. Достатъчно е да пазарувате от доказани фирми с онлайн магазини, а за което не знаете да се информирате от продавач, консултантите. Може да изберете отлично качество на компютърни системни устройства, лаптопи, както и комплекти от Германия, Австрия, Холандия.

Няма по-добро от това да ползвате старата си техниката на европейско ниво!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *