Диван за настроение и как да превърнем останалото в удоволствие?

    Home / За дома / Диван за настроение и как да превърнем останалото в удоволствие?

Диван за настроение и как да превърнем останалото в удоволствие?

0

Повечето от нас знаят за усещането на безкрайна умора, когато след дълъг работен ден, безкрайни задръствания и чакане метрото ги довършват.

Ако и вие сте се чувствали така и едничкото ви желание е да искате само едно – то е ясно. Спокойно да се хвърлите на дивана и да се отпуснете без да се движите … без да мисля за нищо.

Но реалността е жестока – не всеки диван е в състояние да създаде блажено чувство. Скърцащата основа, захабената тапицерия и други „изкушения“ със сигурност ще развалят почивката.

В този случай, има само един изход – да се отървете час по-скоро от опърпания диван и да си вземете нов диван.

Еко как извозване на мебели в столична община и селата около столицата ще са ви от полза. Ако им се обадите сега бързо ще може да планирате нанасянето на новия диван в хола.

По какви критерии да изберете нов диван:

Материал за тапицерия. Някой обичат кожени дивани, някой обича драперия, а някои дават мило и драго за мебели от велур. За да определите, от кой диван имате нужда, отговорете на въпроса: „Коя повърхност е по-удобна и по-приятна на допир?“.

Има семейства, на които „по-скъпи“ са им мебелите от жакард. За други пък по-приятен и по-хубав е по-икономичният материал. Вкусът и цветът, както се казва са вторият определящ критерии!

Цвят на тапицерията. Още по-лесно е да се решите тук – диванът трябва да бъде в хармония с околния интериор и да бъде приятен за окото. И не е необходимо да избирате според стените или други мебели – цветът може да контрастира. В неутрален интериор добре се вписват цвят – лилаво, зелено или червено.

Материали. Това може да са различни материали – ПДЧ, дърво, метал, шперплат или тяхната комбинация. Рамката зависи от силата и теглото на продукта, неговата надеждност. И цената също. Луксозен сегмент са диваните от масив, не забравяйте да обърнете внимание на тях.

Функционалност. Диванът може да се превърне в легло, да е на ъгъл, да има допълнителни рафтове и чекмеджета. Изберете точно какво ви трябва.

Вид сгъване – отново има много възможности. Въпросът е какво е по-удобно за бъдещия собственик.

Местоположение в къщата – в къщата или в офиса, в чакалнята на бизнесмен или във вечерен клуб – диванът трябва да съответства на „случая“. Ако избирате по горепосочените критерии, е много вероятно няколко подходящи опции да бъдат избрани.

Последната “техника за отпадане” ще бъде вашият собствен вкус и финансови възможности. Ясно е, че е по-удобно е да избирате между 5-10 опции, отколкото от невъобразим диапазон. След като решението е взето, трябва да изберете тапицерията на различните части на дивана и да заплатите поръчката. А в близко бъдеще ще може да се насладите на заслужена почивка след тежък работен ден!

И да не забравим да препоръчаме: obshtini.com. Изберете тях, за да може да освободите терените си бързо и удобно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *